Anasayfa / Özgür Kadın / 5 gündür haber alınamayan Pınar Gültekin Katledilmiş Halde Bulundu ..!

5 gündür haber alınamayan Pınar Gültekin Katledilmiş Halde Bulundu ..!

Muğla’nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu. DHA’da yer alan haberde, Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin eski erkek arkadaşı C.M.A. olduğu bilgisi yer aldı. Kendisiyle birlikte olmayı reddetmesi üzerine C.M.A’nın Gültekin’in darbedip bayılttığı ve ardından boğarak öldürdüğü ifade edildi.

Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bir kadının cansız bedeni olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cansız bedenin 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin’e ait olduğu tespit edildi. Gültekin’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DHA’da yer alan habere göre, C.M.A. olay günü konuşmak bahanesiyle otomobiline aldığı Gültekin’i kendisine ait bağ evine götürdü. C.M.A. genç kadını burada öldürdü.

AA’nın verdiği bilgide ise C.M.A’nın Gültekin’i öldürüp, cansız bedenini varil içinde ormanlık alana gömdüğünü itiraf ettiği öne sürüldü.

NE OLMUŞTU?

Muğla’nın Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi’nde yaşayan Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da günü evinden ayrıldı. İstanbul’da yaşayan abla Sibel Gültekin, telefonda görüştüğü kardeşinden bir daha haber alamadı. Kardeşinin hayatından endişe duyan abla, annesi Şefika Gültekin ile birlikte Muğla’ya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin’in bulunması için ailesi tarafından Akyaka Karakol Komutanlığına kayıp ihbarında bulunuldu. İhbarın ardından genç kadının bulunması için jandarma ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Sibel Gültekin, kardeşinin Akyaka’da kendi evinde kaldığını belirtip, “Onunla en son geçen perşembe günü saat 15:00 sıralarında telefonla görüştüm. Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezinde olduğunu söyledi. Daha sonra telefonu kapandı ve bir daha ulaşamadık. Gerekli yerlere durumu bildirdik. Akyaka’da ertesi gün görüldüğü söylendi” dedi. (Muğla/DHA)

Didem

AKP’nin İstanbul Sözleşmesi’yle imtihanı: Kadınların ‘gelecek’ savaşı!

AKP iktidarı, 2014 yılında İstanbul’da imzalanan ve onaylanan “Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi (orijinalinde …