Anasayfa / İşçi-Memur / 6 bin öğretmen göreve iade edildi..!

6 bin öğretmen göreve iade edildi..!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile açığa alınan binlerce öğretmenden 6 bini bugün itibariyle göreve iade edildi. Konuyla ilgili Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu:
Kamuran KARACA @KARACAKamuran
Açığa alınanların dönüşü valiliklere ulaşıyor,ayrımsız tüm mağdurlar işlerine döndürülmelidir.
Eğitim-Sen Genel Örgütlenme ve Yükseköğretim Sekreteri İsmail
Sağdıç ise göreve iadelerle ilgili şu Tweetleri attı:

İSMAİL SAĞDIÇ @SMALSADI
Eylül ayında haksız hukuksuz bir şekilde şekilde açığa alınanların önemli bir kısmı geri dönüyor Yaşasın Eğitim Sen Yaşasın örgütlü mücadele
EĞİTİM SEN @egitimsen
Siyasi tasarruflarla açığa alınan ve ihraç edilen tüm üyelerimiz görevlerine dönene kadar “Durmak yok, mücadeleye devam!”
#GeriDöneceğiz
EĞİTİM SEN @egitimsen
Sendikal eylemleri nedeniyle 77 gündür hukuksuz bir şekilde açığa alınan üyelerimiz bugün itibariyle görevlerine dönmeye başlamıştır!

SF direnişi 103. gününde: Kadınların ne kadar güçlü olduğunu gözardı ettiler..!

İzmir’de Gaziemir Serbest Bölgesi’nde kurulu olan SF Tekstil’de Deriteks Sendikası’na üye oldukları için işlerine son …