Anasayfa / Özgür Kadın / AKP-MHP Faşizmi Toplumda korkuları Büyütmeye çalışıyor: Deniz Çakır hakkında 1 yıl hapis cezası talebi..!

“Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama suçunu işlediği” iddia edilen oyuncu Deniz Çakır’ın bir yıla kadar hapsi istendi.
Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı oyuncu Deniz Çakır’ın, bir kafede karşılaştığı başörtülü kadınları taciz ettiği iddiasıyla ilgili soruşturmayı tamamladı.
Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nun hazırladığı iddianamede, 30 Aralık’ta yaşanan olayda Çakır’ın yan masasında oturan başörtülü kadınları “Burası sizin yeriniz değil, Arabistan’a gidin” diyerek taciz ettiği ileri sürüldü.
1 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
İddianamede “Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama suçunu işlediği anlaşılmıştır” denildi. Söz konusu suç kapsamında, Çakır’ın bir yıla kadar hapsi istendi.
Oyuncu Çakır’ın ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacağı belirtildi.
Ahmet Şık: Soylu, Erdoğan ve Bahçeli ile birlikte bu işin azmettiricisi..!

Türkiye Kadın Meclisleri buluşması sona erdi..!

Türkiye Kadın Meclisleri buluşması sona erdi..! Kadın Meclisleri’nin “Asla yalnız yürümeyeceksin” sloganıyla düzenlediği Türkiye Kadın …