Anasayfa / Haberler / Bahar Kurt 36, Helin Bölek 45 kiloya düştü! Hala seyirci kalacak mısınız?..!

Bahar Kurt 36, Helin Bölek 45 kiloya düştü! Hala seyirci kalacak mısınız?..!

Açlık grevi 200 günü aştı. Konser yasaklarının sonlandırılması ve adil yargılanma talebiyle başlattıkları açlık grevinde 200’ü aşkın günü geride bırakan Grup Yorum Üyeleri’nde kilo kaybı had safhaya ulaştı

Grevlerine ‘Direniş Evi’ adını verdikleri evde, annelerinin desteği ile sürdüren 36 yaşindaki Bahar Kurt ve Helin Bölek 45 kiloya düştü. Tutuklu sanatçı İbrahim Gökçek açlık eylemini ölüm orucuna çevirdiğini açıkladı.

Grup Yorum üyeleri Kurt ve Bölek’in anneleri: Çocuklarımız gözlerimizin önünde eriyorlar

Açlık grevi direnişçilerinin anneleri direnişin zaferle sonuçlanması ve zulmün son bulması için iktidara çağrıda bulundu.

Grup Yorum üyeleri Bahar Kurt ve Helin Bölek’in anneleri Nagehan Kurt ve Aygül Bilge“Çocuklarımızın açlığına sebep olan bu direnişin temelini yaratan siyasi iktidardan yetkililere sesleniyorum. Çocuklarımızın talepleri yerine getirilmeyecek, gerçekleştirilemeyecek talepler değil”dedi.

Çoklu Baro Dayatmasına Karşı Binlerce Avukat İstanbul-Çağlayanda Buluştu..!

Baroları bölüp,parçalayıp yutmak için düşmeye basan Saray faşizmi, ‘Çoklu Baro’ düzenlemesi, yasa teklifi Meclis’e sunuldu. …