Anasayfa / Haberler / Bolu Bakış Sitesi , Cumhur ittifakı Muhaliflerini Terör sempatizanları Belediye Destek alıyor” yalan tabiriyle hem ihbarcılık ve hemde provokasyon yapıyor..!

Bakış haber açıktan yalan söylüyor. Boluda AKP’nin belediyeyi kaybetmesi ve CHP’nin kazanmasını içine sindiremeyen ve arpalıkları kesilen bazı gerici çevreler, AKP muhalif olan demokrat ve ilerici çevreleri susturmak için her türlü kirli yolu deniyorlar.
Daha önceden de BBP’li birisinin ihbarı sonucu Sinan Cantürk polis tarafından gözaltına alınmış, evi ve işyeri aranmış, telefon ve bilgi sayarına el konmuştu ve araştırma-soruşturma sonucu ihbarın asılsız olduğu açığa çıkmıştı.
B yaklaşık bir yılın ardında yine aynı gerici ve demokrasi düşmanı zihniyete sahip olanlar Bolu Bakış haber sitesi kanalıyla,” terör sempatizanları” yalanıyla haber yaparak Sinan Cantürk’ü ve CHP belediyesini ve bazı AKP muhaliflerini hedef gösterdiler. Yaşamlarını demokrasi düşmanlığı ve yalan üzerine kuran bu faşist gerici kesimleri sırtlarını Saray iktidarına dayayarak sağa sola çamur atmaya ve ihbarcılığa devam ediyorlar.
Teröre, ayrımcılığa ve ötekileşmeye karşı olanların terör sempatizanlığıyla suçlaması garip olsa gerek. Asıl terör sempatizanları insanları yalan-yanlış bilgilerle hedef gösteren Bolu Bakış haber sitesi zihniyetinde olanlardır. CHP belediyesinin muhaliflere desek verdiği külliyen yalandır. yalnızca Belediye başkanlığı kazanıldığı dönemde başarı dilemek amacıyla belediyeye uğranmış ve bunun dışında belediyeye gidilmediği gibi belediiye de her hangi bir talepte de bulunulmamıştır. Üstelik devrimci öndelerin,HDP vekillerinin ve grup yorum üyelerinin resimlerini paylaşmak ne yasaktır,ne teröre destek vermek ve nede savaşa hayır demek, nede Veli Saçılıkla arkadaş olmak ” teröre destek” vermek anlamına geliyor.
Bolu Bakış haber sitesi herkesin kendileri gibi düşünüp fesbook sayfalarında Erdoğanı yada Bahçeliyi övüp paylaşım yapmalarını salık veriyor. Kendileri gibi düşünmeyenleri hedef tahtasına oturtan Bolu Bakış haber sitesini protesto ediyoruz.
Bolu Bakış Haber Sitesinin provakasyon kokan yalan haberi:
Bolu’da daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınan ayrıca Polisimize tokat atan hdp’li vekiller ile fotoğraf çektirmesiyle tanınan Sinan Cantürk isimli terör sempatizanı 31 Mart sonrası Bolu belediyesinden destek aldığını söyleyerek paylaşımlarda bulundu.
Sinan Cantürk’ün sosyal medya hesabında devamlı olarak Dhkp-c’nin doğmasının alt yapısı olan terör örgütü “tikko” nun kurucusu İbrahim Kaypakkaya’yı ve hdp’li milletvekillerinin fotoğraflarını paylaşması dikkat çekti. Cantürk’ün özellikle hdp Mkyk üyesi Veli Saçılık ile uzun süredir dost olması da gözlerden kaçmadı.
Sinan Cantürk isimli şahsın terör gruplarına yapılan operasyonlarda ise yaptığı savaşa hayır paylaşımları da dikkat çeken bir başka detay oldu.
Bolu belediyesi yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde ölen terör destekçisi grup yorum üyesi Helin Bölek ve İbrahim Gökçek’e destek olmak için paylaşımlar yapması da tepkilere neden olmuştu. Bir başka tepki de Eren Erdem isimli terör destekçisi eski CHP milletvekilinin ricası üzerine Reşat Şahin Öztürk’ün İstanbul’dan Bolu Belediyesine getirilerek danışman yapılması olmuştu.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 431 lira oldu..!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), haziran ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 431 …