Anasayfa / Haberler / Devrimci Tekstil Sendikasının Polisçe Basılmasını Lanetliyoruz: Gözaltına Alınanlar Derhal Serbest Bırakılsın..!

Faşişt AKP-MHP iktidarı. emekçi halk hareketinin ileriye doğru akışını engellemek için başta devrimci-sosyalistler olmak üzere muhalif olan güçlere azgınca saldırıyor.
Onlar istiyorlar ki, OHAL rejimine emekçiler boyun eğsin ve seslerini çıkarmasınlar. Ama sömürü ve zulmü düzenine faşist kuşatmaya karşı direnen tüm emekçiler ve devrimciler ateş altında tutuluyor. Son olarak Çorluda işçi ve emekçileri örgütleyip mücadeleye sefer etmeye çalışan Devrimci Teksitil Sendikası hedef alındı.
4 Ekim 2019 tarihinde Devrimci Tekstil Sendikasının bürosunu basan polis, onlarca işçi ve emekçi gözaltına aldı. Emekçilerin örgütlü savaşımından korkan Saray faşizminin baskı ve kuşatma saldırılarının artırarak sürdürüyor.
Neki Saray faşizminin bu emekçileri korku duvarları içine hapsetme saldırısı, devrimci ve emekçilerin birleşik direnişiyle parçalanacaktır. Devrimci Tekstil Sendikasıyla dayanışma içinde olduğumuzu açıklarken, işçi ve emekçilere gözdağı verme amacı taşıyan polis saldırısını lanetliyor, gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılsın.
Faşist Baskılar Demokrasi ve Özgürlük Savaşımını Engelleyemez..!
Yaşasın Devrimci Dayanışma..!
Faşizme Ölüm Halka Özgürlük..!
4.Ekim 2019