Anasayfa / Haberler / Doğu Perinçek’ten Erdoğan Faşizmine tam destek: Batı Erdoğan’ı diktatörmüş gibi gösterip, devirmek istiyor..!

Devleti koruyup kollamada sınır tanımayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Batı ülkelerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı diktatör gösterip devirmek istediğini ” iddia etti.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Batı ülkelerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı diktatör gösterip devirmek istediğini iddia ederek, “Türkiye’nin FETÖ, PKK, DEAŞ gibi terör örgütlerinin üzerine yürümesinden rahatsız oluyorlar. Bundan dolayı Türkiye’yi hükümet krizine sokup, hükümeti devirmek ve kendi akıllarınca bir yönetim kurmak istiyorlar” dedi.
Perinçek, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’de son dönemdeki terör saldırılarının, hükümeti yıkmak amacıyla yapıldığını söyledi.
Batı ülkelerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “diktatör” gösterip devirmek istediğini iddia eden Perinçek, “Türkiye son dönemde Amerika’nın planlarını bozuyor. Bundan dolayı Türkiye’yi suçlu görüyorlar. Batı basınında bunu açık açık yazıyorlar. Türkiye’nin FETÖ, PKK, DEAŞ gibi terör örgütlerinin üzerine yürümesinden rahatsız oluyorlar. Bundan dolayı büyük telaş içindeler. Bundan dolayı Türkiye’yi hükümet krizine sokup, mevcut hükümeti devirmek ve kendi akıllarınca bir yönetim kurmak istiyorlar. Bu çok açık” diye konuştu.
BİR OLMAMIZ LAZIM
Perinçek, bu planlara karşı siyasi çözümler üretilmesi gerektiğini aktararak, şöyle devam etti:
“Sayın Cumhurbaşkanı, milli seferberlik çağrısı yaptı. Bu çok önemli ve güzel. Bu konuda sorumluluk almaya hazır olduğumuzu ilan ettik. Ancak bunun araçlarını oluşturmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan, sürekli ve haklı olarak ‘İkinci İstiklal Mücadelesi’ verdiğimizi söylüyor. O zaman bu mücadeleyi kazanacak ve terörün kökünü kazıyacak, devletin ve milletin tüm güçlerini bir araya getirecek bir hükümet gerekli. Amerika, Türkiye’yi hükümet krizine sokmak için bir baskın yapmak ve bu hükümeti yıkmak istiyor. O zaman bu baskını önlemek için biz bu girişimi yerle bir edelim. Bunun çözümü, tüm milleti bir araya getiren, güçlü bir hükümettir. Bu hükümeti, milli seferberlik hükümeti halinde genişletmek gerekiyor.

İstismara uğrayan ve suça sürüklenen çocuk sayısı arttı..!

İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nin hazırladığı rapora göre , ayrımcılığa maruz kalan, istismar edilen, öldürülen, …