Anasayfa / Gençlik Yıldızı / “Gidecek yerim yok yaşanmaya değer bir hayatım da” Diyen Sibel Ünli İntihar Etti..!

Saray Faşizmi topluma geleceksizlik dayatıyor. Faşist baskı, işsizlik , yoksulluk ve örgütsüzlük toplumu çaresizliğe çaresizlik umutsuzluğa ve umutsuzluk intihara sürüklüyor.

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli’den haber alamayan ailesi 2 gün önce polise kayıp ilanında bulunmuştu. Polis, üniversiteli genci bulmak için çalışma başlatmıştı.

Dün öğle saatlerinde Samatya Sahili’nde, kayalıkların üzerinde çanta gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çantanın iki gün önce hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 20 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrenicisi Sibel Ünli’ye ait olduğunu tespit etti.

Denizde arama yapan polis ekipleri Ünli’nin cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkarılan cenaze olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Sibe Ünli’nin, yaşamına son vermeden önce sosyal medya hesabından kahreden mesajlar paylaştığı görüldü.

Sibel Ünli’nin “sabitlediği” tweet’i ise dikkat çekti. “kibele1903” adlı hesabı yönettiği belirtilen Sibel Ünli,

Sibel Ünli’nin sosyal medya hesabından yaptığı diğer paylaşımlarda da iş aradığı görüldü. Yeni yıldan beklentisini de yine sosyal medya hesabından “iş bulmak” diye paylaşan Ünli’nin intiharı, sıra arkadaşlarını da yasa boğdu.

Öte yandan, sosyal medya kullanıcıları ise Ünli için #SibelÜnli hastagi açarak ona sahip çıktı.

Eğitim-Sen: Zorla bağış toplanamaz!

Koronavirüs salgını ile birlikte eğitim alanında yaşanan gelişmelerle ilgili günlük açıklama yapan Eğitim-Sen, hükümet tarafından …