Anasayfa / Haberler / İhbarcı ,çukur ve yeni tetikçi Nedim Şener, Eren Keskin ve Selahattin Demirtaş’ı canlı yayında hakaret ederek hedef gösterdi!

Saray faşizminin yeni ihbarcı tetikçisi devrim ve Kürt düşmanı Nedim Şener, CNN Türk’te katıldığı programda Avukat Eren Keskin ve Selahattin Demirtaş’ı hakaret ederek hedef gösterdi
Sunuculuğunu Semiha Şahin’in yaptığı programda hedef gösterdiği Eren Keskin’e “alçak” ve “şerefsiz” diyen Şener, Selahattin Demirtaş için de “soytarı” dedi. Ne Şahin ne de diğer konuklar Şener’in hakaret içeren sözlerine uyarıda bulunmadı.
“Alçak, şerefsiz, soytarı…”
Nedim Şener’ savaş ve işgale kim karşı çıkıyorsa onun için hedef oluyor. Faşisr çetelere teslim olan ve ruhunu satan nedim Şener kraldan kralcı geçiniyor. Nedim Şener’in demişti ve keskini hedef gösteren ve hakaret içere sözleri şu şekilde:
“Eren Keskin diye bilinen bir avukat var PKK ve HDP’ye yakın bir avukat. “Nedim Şener sen nasıl bir Kürt düşmanısın” diye tweet atmış. Böyle alçak bir tweetle beni Kürt düşmanı ilan etmiş Sen nasıl bir şerefsizsin ki Eren Keskin beni Kürt düşmanı ilan ediyorsun. Ben PKK’lılardan bahsediyorum. Senin de belki canını yakacak PKK’lılardan masum insanların kanını dökecek PKK’lılardan bahsediyorum. Demirtaş isimli soy isimli soytarının çoluk çocuğu katledeceğinden bahsediyorum. Sen Kürt düşmanı diyorsun alçak”

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 431 lira oldu..!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), haziran ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 431 …