Anasayfa / Haberler / İstanbulun Değişik Semtlerde Halk YSK’nin Belediye Başkanlığını İptal Kararına Karşı Protesto Eylemleri Yaptı..!

YSK’nin İstanbul seçimlerinin iptali yönündeki kararına karşı dün İstanbul’un pek çok ilçesinde başlayan tencere tavalı eylemler bugün de devam ediyor. Kadıköy ve Kağıthane’de bugün de binlerce kişi sokaklara döküldü.

Kadıköy’de “Her şey çok güzel olacak” pankartı açan binlerce kişi sokaklarda sloganlarla YSK kararını protesto etti.

Kağıthane’ye bağlı Nurtepe Mahallesi’nde de yaklaşık 3 bin kişi Eyüp’e bağlı Güzeltepe Mahallesi’ne yürüyüş yapıyor. Yürüyüş yapan kitle “Hak, hukuk, adalet” pankartı taşıyor.

Bakırköy, Beşiktaş, Şişli, Kocamustafapaşa gibi ilçe ve semtlerde de bir araya gelen yüzlerce kişi, “Her şey çok güzel olacak” pankartlarıyla yürüyüşler düzenliyor. Pek çok bölgede evlerin balkonlarından da tencere ve tavalarla yürüyüşlere destek veriliyor.

İstismara uğrayan ve suça sürüklenen çocuk sayısı arttı..!

İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nin hazırladığı rapora göre , ayrımcılığa maruz kalan, istismar edilen, öldürülen, …