Anasayfa / Haberler / KONYA’DA İŞ CİNAYETİ: 6 TARIM İŞÇİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ..!

KONYA’DA İŞ CİNAYETİ: 6 TARIM İŞÇİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ..!

Tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. 6 tarım işçisi yaşamını yitirdi. 12 yaralı var.

Konya’nın Yunak ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. Kazada 6 tarım işçisi yaşamını yitirdi. Tırda bulunan üç kişiyle birlikte 9 işçi yaralandı.

Yunak ilçesi Ankara karayolu üzeri Birimler Dörtyol mevkisindeki bulunan kavşakta yaşanan kazada minübüs hurdaya dönerken, kazaya karışan tır ise devrildi.

Olay yerine çok sayıda ambulansın yanı sıra ambulans helikopter sevk edildi. Yapılan ilk incelemede minibüste bulunan 6 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İlk müdahaleleri yapılan aralarında çocukların da bulunduğu 12 yaralı, ambulanslarla Yunak İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar arasında tır sürücüsü ile yanında yolcu olarak 1 kadın ve 1 çocuğun da olduğu öğrenildi.

Ağustos’ta 275 yaşam hak ihlali, 208 işkence yaşandı..!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Ağustos 2020 Hak İhlali” raporunu açıkladı. Raporda …