Anasayfa / Haberler / Saray İktidarı Yoksulluk ve İntiharların Sorumlusu..!

Saray İktidarı Yoksulluk ve İntiharların Sorumlusu..!

Son bir kaç gün içinde değişik kentlerde değişik kesimde yoksulluk ve işsizlikten dolayı intihar haberleriyle karşılaştık. Saray iktidarı emekçilere yoksulluk ve işsizliği dayatması nedeniyle örgütsüz ve çıkış yolu bulmada sorunlu olana emekçiler İntiharın çözüm yolu olarak seçiyorlar. emekçiler çıkmaz içinde, İnsanlar yarınından endişeli, Gün olmaya ki bir dram haberi duymayalım, Gün olmaya ki çaresizlikten insanların canına kıymadığı haber duymayalım,Açlıktan ve işsizlikten kendini yakan mı dersin, İntihar eden mi dersin,Siyanürle canına kıyan mı dersin, Nereye kadar devam edecek bu vahim tablolar,

Öyle ki 2018 yılında TÜİK raporları da toplumsal depresyonun korkunç boyutunu destekler nitelikte; yani Saray iktidar intiharları esas sorumlusu. örgütlü mücadele edilmeden olumsuz durumu tersine çevirmek mümkün olmayacaktır.

Esnaf, kendini tavana iple asarak intihar etti.!

Denizli Buldan’da esnaflık yapan, 7 çocuk babası İhsan Seviş (40) evinin alt katında kendini tavana iple asarak intihar etti.

Temizlik şirketi sahibi 40 yaşındaki Ihsan Seviş, sabah saatlerinde evinin alt katinda kendini tavana iple asarak yaşamına son verdi. Seviş’in cansız bedenini sabah erken saatlerde çocukları buldu. Denizli’de de yeni bir firma açarak başına eşini geçiren ve 7 çocuğuyla birlikte Buldan’daki evinde yaşayan Seviş’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Öğrenci borçları yüzünden canına kıydı!

İstanbul Üniversitesi öğrencisi Hakan Taşdemir’in borçları yüzünden intihar ettiği iddia edildi.

Öğrenci borçları yüzünden canına kıydı!

Bir süredir iş arayan ve borçları olduğu öğrenilen İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, intihar ederek yaşamına son verdi.

Yoksulluk intiharı: Kendini kamyonuna astı!

Konya Selçuklu’daki kamyon garajında cansız bedeli bulunan 37 yaşındaki M.Ç’nin bozulan kamyonunu arkadaşlarının desteği ile yaptırdığı ortaya çıktı.

Yoksulluk intiharı: Kendini kamyonuna astı!

Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü M.Ç, maddi sıkıntılar nedeniyle Konya kamyon garajıda intihar etti. Kamyon şoförlüğü yapan 37 yaşındaki evli ve iki çocuk babası M.Ç, bir süre önce maddi sıkıntı yaşamaya başladı. Bozulan kamyonunu arkadaşlarının desteği ile yaptıran M.Ç, maddi sıkıntılara daha fazla dayanamayarak intihar etti.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, M.Ç’nin cansız bedenine ulaşan arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk inceleme sonucu M.Ç’nin hayatını kaybettiğini belirlerken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. M.Ç’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi’ne götürüldü.

“Şov yapmayın diyen AKP’li var, Utanın”

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, kamyon şoförünün intihar ettiği olay yeri fotoğrafının altına kişisel Twitter hesabından, “Konya’da bir kamyon şoförü kendini asarak intihar etmiş. Çarelerin tükendiği yer burası. İnsanlar sıkıntıdan yaşanlarına son verirken “şov yapmayın” diyebilen AKP’li var. Utanın. Yazık gerçekten” diye yazdı.

İbrahim Gökçek: “Zaferi hep beraber kazanalım..!

Ölüm orucunun 288’inci gününde hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi Helin Bölek için İstanbul’un Sarıyer ilçesinde …