Anasayfa / Haberler / Saray İktidarının Ortağı Tarikat Lideri Kız Çocuğuna Tecavüzde Tutuklandı..!

Saray İktidarının Ortağı Tarikat Lideri Kız Çocuğuna Tecavüzde Tutuklandı..!

AKP iktidarı döneminde ülke gerçekliği diyerek adına sivil toplum örgütleri denerek tarikatların önü açıldı. Yerde mantar gibi üreyen ve camileri-kuran kurslarını parselleyen ve devlet tarafında devrim-sosyalizm ve Kürt ulusla mücadelesine karşı kullanılan şeriat yanlısı tarikatların her bakımdan önleri açıldı.

Nakşibendi tarikatının değişik kollarının, İsmail Ağa Cemati İskenderpaşa dergahı, Erenköy Cemaati, Adıyaman merkezli Menzil cemaati, Kayseri merkezli Yahyalı cemaati ,İstanbul, Ankara, Düzce’de yoğun olarak örgütlenen Kadiri tarikatının Muhammediye kolu, Türkiye Gazetesi ve İhlas Holding’le özdeşleşen, adını Hüseyin Hilmi Işık’tan alan Işıkçılar grubu, Güneydoğu’da etkin olan Tillo ve Norşin grupları seçimlerde açıktan AKPyi desteklemişler ve bu desteğin karşılığı Saray iktidarı devlet olanaklrını tarikatların emrine sunmuştur.

Bir dönemler FETO ile ittifak içinde hareket eden Erdoğan kliği FETOnun boşluğunu irili ufaklı bir çok tarikatla ittifak içinde hareket ederek gidermeye çalışmaktadır. Uşşaki tarikatı da Erdoğan kliğinin destekçilerinden birisidir. Tarikatların örgütlendikleri her yerde küçük çocuklara erkek yada kız fark etmiyor, tarikat yöneticileri, çalışanlara tecavüz etmektedirler. Tarikat yurtları ve okullarında genelde yoksul ailelerin çocukları kalmakta ve eğitim görmekte. Ensar vakfının yurtlarında yaşanan tecavüz olayları biliniyor. Hemen hergün ya imam hoca ,ya din öğretmeni yada tarikatların yönetici ve çalışanlarında çocuklar tecavüz ve tacize uğramakta ve tüm bunlar saray iktidarınca korunup kollanmaktadırlar. Adeta tecavüz merkezlerine dönüştürülmüş ve toplumu dini gericiliğin karanlığına hapsetmeye çalışan Tarikatlara devlet desteği kesilmeli ve tarikatlar kapatılmalıdır.

Uşşaki Tarikatı’nın dergahlarından birinin bulunduğu Sakarya’nın Akyazı ilçesinin Kuzuluk mahallesine geçtiğimiz perşembe günü Nurullah hakkındaki ihbar nedeniyle jandarma ekipleri geldi.

Görgü tanıkları, Jandarma’nın ardından birkaç kişinin daha geldiğini yaşanan tartışmanın ardından tarikat mensuplarının Jandarmaların yanından bir adama saldırdığını söylediler. Görgü tanıkları, Jandarmanın biber gazı dahi kullanmasına rağmen, müritlerin saldırısını güçlükle durdurabildiklerini söyledi.

Kavganın ardından Fatih Nurullah gözaltına alındı.

12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA İSTİSMAR

Jandarmaların Nurullah’ı gözaltına alma sebebi, yakın zamana kadar annesiyle dergahta bulunan 12 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismar ihbarıydı. Jandarmanın yanında müritlerin saldırısına uğrayan ise, küçük kız çocuğunun babasıydı. Odatv’nin yargı kaynaklarından edindiği bilgilere göre, babanın omzu kırıldı, belinde ve kolunda yaralar var.

Nurullah’ın gözaltına alınmasının ardından soruşturmayı yürüten Akyazı Cumhuriyet Savcısı, tacize uğrayan küçük kızın ifadesine başvurdu.

Çocuk İzleme Merkezi, uzmanların eşliğinde alınan ifadede, küçük çocuk yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattı.

10 YAŞINDA BİR BAŞKA ÇOCUK

12 yaşındaki Y.A., “dergahta” 10 yaşında bir kız çocuğunun daha olduğunu belirterek “O bana Fatih’in onu kucağına oturttuğunu anlatmıştı. Bu da benim yaşadığım olay ile aynı gün oldu” dedi.

İfadede bulunan uzman ise Y.A.’nın ifadesinde cinsel istismara uğradığına ilişkin detayların olduğu bu beyanların da çevresel detaylarla desteklendiği belirterek, Y.A.’nın ifadesinin güvenilir olduğunu söyledi.

TUTUKLANDI

Perşembe akşam gözaltına alınan Fatih Nurullah, Pazartesi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Nurullah’ın tutuklanmasına karar verdi.

Dava dosyasında Y.A.’nın ifadesinin haricinde Fatih Nurullah’ın Y.A.’nın babasıyla yaptığı ve yaşananları kısmen de olsa itiraf ettiği telefon görüşmesine ait ses kaydının olduğu da öğrenildi.

AİLE TEDİRGİN

Odatv’ye bilgi veren yargı kaynakları, Y.A.’nın ailesinin can güvenliklerinden endişeli ve çaresiz olduklarını söyledi. Kaynakların aktardığına göre tarikat müritleri aileyi, küçük kızın ifadesini değiştirmesi için ölümle tehdit ediyor.

Ne deöişti Erdoğanın İttifak Gücü Tarikat lideri

Fatih Nusrullah, Ayasofya’nın ibadete açıldığı günlerde FETÖ gibi devlet kadrolarına talip olduklarını, şu ifadelerle dile getirmişti kullanmıştı: “Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız, en güzel cübbeleri biz giyeceğiz. Başörtü meselesi çözüldü değil mi? Ayasofya, Tayyip Bey ‘bekleyin’ dedi. Ayasofya açıldı. Sarık ve cübbe de… Vakti gelir”

İstanbul Barosu’na pankart soruşturması: ‘Suç yok uydurma bir durum var’..!

İstanbul Barosu’na pankart soruşturması: ‘Suç yok uydurma bir durum var’..! Adil yargılanma talebiyle başlattığı ölüm …