Anasayfa / Haberler / T.C. Devletinin Bombalamasında Kürt Çocukları Katledildi:Savaş ölüm ve yıkım demektir..!

T.C. devleti Suriye Kürdistan kentlerine yönelik saldırılara devam etti., Girê Spî ve Serekanîyê yönelik bombardımanın ardından yüzbinlerce insanın yaşam sürdürdüğü Kamişlı kent merkezini de bombaladı. Bombardımanda sivil kayıpların olduğu belirtildi.
Türkiye’nin Girê Spî ve Serekanîyê yönelik bombardımanın ardından yüzbinlerce insanın yaşamını sürdürdüğü Kamışlı kent merkezini de bombaladı. Türkiye’nin Kamışlı kent merkezi ve etrafına yaptığı topçu atışları sonucu sivil ölümlerin yaşandığı belirtildi.
Öte yandan Girê Spî kent merkezi ve kent çevresinde bulunan sivil yerleşim alanları savaş uçakları tarafından tekrar vuruldu. Hava bombardımanın dan kaynaklı ölen yada yaralanan olup olmadığı öğrenilemezken, bombardımanın devam ettiği belirtildi.
Suriye Kürdistanının İşgaline Hayır De Sokağa Çık..!

İstanbul Barosu’na pankart soruşturması: ‘Suç yok uydurma bir durum var’..!

İstanbul Barosu’na pankart soruşturması: ‘Suç yok uydurma bir durum var’..! Adil yargılanma talebiyle başlattığı ölüm …