Anasayfa / Haberler / Teslim Töre 26.Kasım 2019 Tarihinde İsviçrenin Bern Kentinde Anmanın ardında 28 Kasımda İstanbul Karacaahmet Mezarlığında Toprağa Verilecek…!

24 Kasım 2019 tarihinde kanser hastalığına karşı savaşım içinde 80 yaşında kaybetmiş olduğumuz THKO-MB ve TKEP’in kurucusu ve 68 devrimci kuşağın öncülerinden olan Teslim Töre, eşit, özgür ve adil bir Türkiye Kuzey Kürdistan yaratılması için, ömrü boyunda savaşım yürüttüğü Türkiyeye mücadele kaybettiğimiz yoldaşlarının yanına uğurlanacak

Teslim Töre 26 Kasım 2019 Salı günü saat 12.30’da Bern Bremgarten Mezarlığında (Murtenstrasse 51, 3008 Bern bir uğurlama töreni düzenlenecektir. Bernde yapılan uğurlama töreninin ardında Teslim Töre Türkiye’ye uğurlanacak.

Teslim Töre’nin cenaze töreni 28 Kasımsa İstanbul-Karacaahmet Mezarlığında toprağa verilecek. .

Tüm devrimci-demokrat ve emekçileri Teslim Töreye son görevlerini yerine getirmek için , 28 Kasım Saat 13.30 2019 tarihinde İstanbul-Üsküdar Karacahmet Mezarlığında yapılacak uğurlama törenine katılıp, omuz vermeye çağırıyoruz.

Onlar Karanlığı Yırttılar Biz Aydınlığı Kuracağız..!

Devrimciler Ölür Devrim Davası Sürer.!

Teslim Töre Devrim ve Sosyalizm Kavgamızda Yaşayacaktır.!

Halkın Birliği Okurları